Over de fotografe

Mijn naam is Sorcha Tijmons, ik ben een allround fotografe van 26 jaar oud en kom uit Noord-Brabant. Ruim 10 jaar geleden kreeg ik mijn eerste spiegelreflex camera van mijn ouders, een Canon 500D. Ik ben toen begonnen te met het fotograferen van paarden. Mijn hobby ontwikkelde zich steeds verder, waardoor ik heb besloten om in 2012 mijn eigen bedrijf te starten.

In 2014 begon mijn passie voor de agrarische sector te groeien. Door mijn opleiding melkveehouderij aan de MAS in Breda en HBO dier- en veehouderij op het CAH Vilentum heb ik oog gekregen voor de agrarische sector en weet deze met passie en oog voor detail vast te leggen. Ik richt mij op het maken van bedrijfsfotoreportages van de agrarische- en hippische sector. Op deze manier kan ik creativiteit combineren met mijn liefde voor paarden en passie voor het agrarisch vak.

Voor mij een ideale mix! Ik hoop in de toekomst nog vele hippische en agrarische opdrachten te vervullen en jou fotografische wensen te vervullen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor fotoreportages en eventuele andere vragen kunt u mailen naar: info@colourfocus.nl of bellen naar 06-46277178

Our Work

Our Work

DOLORE MAGNA ALIQUA. UT ENIM AD MINIM VENIAM, QUIS NOSTRUD EXERCITATION ULLAMCO LABORIS NISI UT ALIQUIP.

Tijd voor een berichtje?

Wie weet vervul ik jou fotografie wensen?

Stuur een bericht