Complete fotoreportage paard

”Uw dierbaarste herinnering prefect vastgelegd”

De kosten voor een fotoreportage bedraagt €125,00 Inc. BTW. Bij deze prijs zijn twee afdrukken van 10 x 15 en één afdruk van 20 x 30 en 15 digitaal bewerkte foto’s voorzien van klein logo inbegrepen. Het is later altijd mogelijk om na te bestellen.

De inhoud van de reportage kan door de klant bepaald worden, bijvoorbeeld voor een paard portret, rijfoto’s en/of actie foto’s. Een fotoreportage duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur, afhankelijk van uw wensen en het gemak waarmee het paard zich laat fotograferen. Binnen 2 weken na de datum van de fotoreportage ontvangt u per e-mail een link naar de Colour Focus website, met daarbij een wachtwoord. U kunt dan inloggen op de site en de foto’s op u gemak bekijken. U kunt uw favoriete foto’s uitkiezen en doorgeven door te antwoorden op de e-mail. Deze worden vervolgens door een professioneel fotolaboratorium geprint en naar u opgestuurd.

De kosten voor een fotoreportage zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen €0,20 vanuit 4926 EC en retour.

Portretreportage paard

De kosten voor een portretreportage bedraagt €90,00 incl BTW. Bij deze prijs zit één afdruk van 20 x 30 (a4) en 15 digitaal bewerkte foto’s voorzien van klein logo. Het is later altijd mogelijk om na te bestellen. Er worden verschillende portret foto’s gemaakt. Het duurt gemiddeld 1 uur, afhankelijk van uw wensen en het gemak waarmee het paard zich laat fotograferen.

Binnen 2 weken na de datum van de fotoreportage ontvangt u per e-mail een link naar de Colour Focus website, met daarbij een wachtwoord. U kunt dan inloggen op de site en de foto’s op u gemak bekijken. U kunt uw favoriete foto’s uitkiezen en doorgeven door te antwoorden op de e-mail. Deze worden vervolgens door een professioneel fotolaboratorium geprint en naar u opgestuurd.

De kosten voor een fotoreportage zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen €0,20 vanuit 4926 EC en retour.

Verkoopreportage paard

”Een perfecte manier om uw paard met professionele foto’s te verkopen.”

Een verkoopreportage kan vanaf €30,- per paard.

  • Pakket A €30,- excl. BTW:  4 foto’s op webformaat voorzien klein logo (zonder rijfoto’s)

  • Pakket B €40,- excl. BTW: 6 foto’s op webformaat voorzien klein logo  

  • Pakket C €50,- excl. BTW: 8 foto’s op webformaat voorzien klein logo

    De kosten voor een fotoreportage zijn exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen €0,20 vanuit 4926 EC en retour.

Groepsreportage

”Gezellig met stalgenoten, vriendinnen of collega’s”

Samen met stalgenoten of vriendinnen een gezellige fotoshoot organiseren op stal of locatie? U kunt dan kiezen voor een groepsreportage voor een extra voordelig tarief.
Het is al mogelijk vanaf minimaal 5 paarden

Kosten: €60,00 per paard
Inclusief 10 foto’s op web formaat en 10×15 afdruk
Exclusief reiskosten 0,20 cent vanaf 4926 EC en retour.